Κινητή μηχανή θραυστήρων σφυριών που παραδίδεται στις ΗΠΑ

July 10, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κινητή μηχανή θραυστήρων σφυριών που παραδίδεται στις ΗΠΑ

Είμαστε πολύ ευτυχείς να αναγγείλουμε ότι πρόσφατα επιτυχώς έχουμε στείλει μια κινητή συσκευή θραυστήρων σφυριών στις ΗΠΑ. Οι απαιτήσεις πελατών περιλαμβάνουν το μέγεθος τροφών λιγότερο από 120mm, τη σειρά μεγέθους απαλλαγής 05mm, και τη δυνατότητα να επιτευχθεί μια υψηλή παραγωγή 10 τόνων ανά ώρα. Σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών, η επιχείρησή μας συστήνει το πρότυπο PC600X400.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κινητή μηχανή θραυστήρων σφυριών που παραδίδεται στις ΗΠΑ  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κινητή μηχανή θραυστήρων σφυριών που παραδίδεται στις ΗΠΑ  1

Ο κινητός θραυστήρας σφυριών χρησιμοποιείται ευρέως στη μεταλλεία, την κατασκευή, τους δρόμους και τις γέφυρες. Είναι όχι μόνο διευκολύνει τη μετακίνηση του εξοπλισμού, αλλά και μπορεί να εφαρμοστεί ελαστικά μεταξύ των διαφορετικών περιοχών. Η ομάδα ποιοτικού ελέγχου μας ελέγχει αυστηρά κάθε πτυχή του εξοπλισμού για να εξασφαλίσει ότι κάθε κομμάτι του εξοπλισμού περνά τους αυστηρούς ελέγχους δοκιμής και ποιότητας πρίν αφήνει το εργοστάσιο.

Ο κινητός θραυστήρας σφυριών αποτελείται από έναν θραυστήρα σφυριών και μια μικρή υποστήριξη ρυμουλκών. Στην άμμο που κάνει τη γραμμή, χρησιμοποιείται γενικά (θραυστήρας σφυριών σαγονιών crusher+vibrating feeder+belt conveyor+mobile) για να διαμορφώσει μια άμμο υψηλής αποδοτικότητας κάνοντας τη γραμμή. Χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή της άμμου, τούβλο, λεπτή σκόνη.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κινητή μηχανή θραυστήρων σφυριών που παραδίδεται στις ΗΠΑ  2τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κινητή μηχανή θραυστήρων σφυριών που παραδίδεται στις ΗΠΑ  3

Με αυτήν την αποστολή, άλλη μια φορά έχουμε αποδείξει τον επαγγελματισμό και την τελειότητα της επιχείρησής μας στον τομέα της συντριβής του εξοπλισμού. Είμαστε πλήρως βέβαιοι ότι αυτή η κινητή μονάδα θραυστήρων σφυριών θα παράσχει στους πελάτες μας την ανώτερες απόδοση και την αξιοπιστία για να τους βοηθήσει να εκπληρώσουν τους στόχους παραγωγής τους.

Τέλος, ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους στην επιχείρησή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα και την πιό ικανοποιητική υπηρεσία για να φέρουμε περισσότερη αξία στους πελάτες μας. Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με εάν έχετε οποιεσδήποτε αιτήματα ή ερωτήσεις!