Ανελάτε την ομάδα 1200 υγρός παν εξοπλισμός μύλων που στέλνεται στη Ζάμπια

July 10, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανελάτε την ομάδα 1200 υγρός παν εξοπλισμός μύλων που στέλνεται στη Ζάμπια

Ο υγρός παν μύλος χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία εξόρυξης χρυσού, ειδικά στις διαδικασίες εξόρυξης χρυσού και εξαγωγής μετάλλων. Ο υγρός παν μύλος έχει την υψηλή αποδοτικότητα, την ενέργεια - αποταμίευση και την κατάλληλη λειτουργία, που βελτιώνει αποτελεσματικά τη χρυσή διαδικασία μείωσης μεταλλεύματος και βελτιώνει την επίπλευση της λεπτής χρυσής αποδοτικότητας μορίων, εκεί με την αύξηση της αποκατάστασης μετάλλων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανελάτε την ομάδα 1200 υγρός παν εξοπλισμός μύλων που στέλνεται στη Ζάμπια  0

Πρόσφατα, λάβαμε ένα αίτημα από έναν της Ζάμπια πελάτη για έναν υγρό παν μύλο με μια απαίτηση ικανότητας 0.25-0.5 τόνων ανά την ώρα και μέγεθος μορίων απαλλαγής του πλέγματος 80-150. Σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας, συστήνουμε πρότυπα 1200 υγρά παν εκατομμύρια.

Η χρήση του υγρού παν μύλου είναι να τεθεί ο υδράργυρος στον υγρό παν μύλο, και να αναμιχθεί το χρυσό μόριο με τον υδράργυρο, ο οποίος καλείται συγχώνευση. Κατόπιν το μίγμα χρυσού και υδραργύρου μπορεί να τεθεί στη χοάνη για την υψηλής θερμοκρασίας θέρμανση. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ο υδράργυρος εξατμίζεται και ο καθαρός χρυσός αφήνεται στη χοάνη. Το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι οι πελάτες μας μπορούν να πάρουν τον καθαρό χρυσό άμεσα μετά από το υγρό παν εκατομμύριο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανελάτε την ομάδα 1200 υγρός παν εξοπλισμός μύλων που στέλνεται στη Ζάμπια  1

Την προηγούμενη εβδομάδα, έχουμε στείλει επιτυχώς τον υγρό μύλο 1200 στη Ζάμπια. Η επιχείρησή μας χρησιμοποιεί την ξύλινη συσκευασία περίπτωσης, την ακριβείς συσκευασία και τη διαχείριση μεταφορών, έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι και να λάβουν ακίνδυνα τη μηχανή. Ελπίζουμε ότι ο πελάτης μας μπορεί να λάβει τα αγαθά το συντομότερο δυνατό και να επενδύσει στη χρυσή επιχείρηση επιλογής του, και να του ευχηθεί την επιτυχία στη σταδιοδρομία του!