Γραμμή Παραγωγής

Είμαστε δεσμευμένοι στο σχεδιασμό, παράγοντας τους θραυστήρες, που εξάγουν τους μύλους άλεσης, μεταφορείς, μηχανή σίτισης, ξήρανση, περιστροφικοί στεγνωτήρες καθώς επίσης και εξοπλισμοί μείωσης. Αυτός ο εξοπλισμός εφαρμόζεται ευρέως στην ηλεκτρική ενέργεια, τη μεταλλουργία, το ορυχείο και το λατομείο, αποβάθρα, σιτοβολώνας, χημική βιομηχανία.

Τα προϊόντα μας είναι παντού Κίνα, και έχουν εξαγάγει επίσης στις ευρωπαϊκές, αμερικανικές, ασιατικές, της Αφρικής χώρες και τη μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των πελατών μας.
 

Η επιχείρησή μας είναι κύρια των πεπειραμένων και ειδικευμένων πωλήσεων και της ομάδας υπηρεσιών που συνθέτουν ένα τέλειο δίκτυο υπηρεσιών. Θα στείλουμε τους επαγγελματικούς μηχανικούς στις περιοχές εγκαταστάσεων και θα παράσχουμε τις οδηγίες για την εγκατάσταση, την ανάθεση και το αρχικό τρέξιμο καθώς επίσης και την προγραμματίζοντας διοίκηση των εξοπλισμών μετά από την αγορά.

Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

OEM / ODM

Δεσμευμένοι στο συντετριμμένο εξοπλισμό και τον εξάγοντας βιομηχανικό τομέα εξοπλισμού μείωσης, στρεφόμαστε στη χρήση τη δύναμή μας για να καλύψουμε τις απαιτήσεις πελατών. Εκτός από παρέχετε την τυποποιημένη συντριβή, λείανση και εξοπλισμός μείωσης, μπορούμε επίσης να προσφέρουμε το cOem ή τη λύση ODM στην αγορά. Με βάση τις απαιτήσεις πελατών, η ομάδα μηχανικών μας θα προσφέρει τις προσαρμοσμένες λύσεις για το κάθε μοναδικές απαιτήσεις. Έχουμε επίσης τις σύγχρονες εργαλειομηχανές περισσότερων από 10 συνόλων για να καλύψουμε τις απαιτήσεις πελατών να παραγάγουμε το μη τυποποιημένα εξοπλισμό ή τα ανταλλακτικά.

Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Αφήστε ένα μήνυμα