• Σημάδι Joe
    Τέλειος πωλητής, άριστο προϊόν, θαυμάσια τιμή, και απλή ναυτιλία. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιό ευχαριστημένοι από Henan ανερχόμαστε τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό κοβάλτιο Ltd - η επικοινωνία ήταν άριστη σ' όλο, τόσο εύκολο να έρθει σε επαφή με και αποκρίθηκε πάντα εξαιρετικά γρήγορα. Σίγουρα αναμένοντας με ενδιαφέρον τις μελλοντικές διαταγές με αυτήν την επιχείρηση.
  • Θυμηθείτε Akido
    Αγοράζω δύο 1600 υγρών παν 2 σαγονιών θραυστήρες μύλων και από Ascend την επιχείρηση μηχανημάτων, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή και ο Wilson είναι πολύ χρήσιμος στην ενίσχυση με όλη η techinical υποστήριξη. Έχουμε παραγάγει περισσότερο από το χρυσό 300KG. Θα συνεχίσει την εργασία με τους και θα συμβαδίσει με αυτήν την επιχείρηση!
  • Jose Anthony
    Ανελάτε την επιχείρηση με παρείχε καλή υπηρεσία μεταπώλησης μετά από να αγοράσει τις χρυσές εγκαταστάσεις σαλτσών μεταλλεύματός τους, που είναι σημαντικές σε με, θα θεωρήσουν για να αγοραστούν οι δεύτερες εγκαταστάσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Wilson Shi
Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18221130967
WhatsApp : +8618221130967

αντιστρέψιμη χρυσή λεπτή συντριβή θραυστήρων βράχου μύλων σφυριών μεταλλευμάτων

Τόπος καταγωγής Zhengzhou, Κίνα
Μάρκα Ascend
Πιστοποίηση ISO9001, CE
Αριθμό μοντέλου PC400x300 PC600x400 PC800x600 PC1000x800
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες 1. Τυποποιημένα μέρη που συσκευάζονται στις ξύλινες περιπτώσεις. 2. Μεγάλα μέρη που συσκευάζονται απ
Χρόνος παράδοσης 7-10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 100 σύνολα το μήνα
Λεπτομέρειες
Όνομα θραυστήρας βράχου μύλων σφυριών Εφαρμογή χημική, eletric δύναμη, μεταλλουργία και άλλοι βιομηχανικοί τομείς
Ικανότητα 5-200tph Ανταλλακτικά μακροπρόθεσμος ανεφοδιασμός, ικανοποιητικός
Εξουσιοδότηση ένα έτος Μέγεθος εισαγωγής <100mm>
Μέγεθος παραγωγής <10mm> Τύπος Αντιστρέψιμος
Μετά από την υπηρεσία sall Μηχανικοί διαθέσιμοι για σέρβις μηχανημάτων στο εξωτερικό, Online υποστήριξη, εγκατάσταση πεδίου, θέ Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη ανάθεση και κατάρτιση
Υψηλό φως

Θραυστήρας βράχου μύλων σφυριών μεταλλευμάτων

,

Χρυσός θραυστήρας βράχου μύλων σφυριών

,

Λεπτός συντετριμμένος αντιστρέψιμος θραυστήρας σφυριών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Αντιστρέψιμη χρυσή λεπτή συντριβή θραυστήρων βράχου μύλων σφυριών μεταλλευμάτων

 

Εφαρμογή θραυστήρων βράχου μύλων σφυριών

 

1. Ο μικρός θραυστήρας σαγονιών σκονών πετρών εφαρμόζεται ευρέως για να συντρίψει την υψηλή σκληρότητα, τη μέση σκληρότητα και τους μαλακούς βράχους και τα μεταλλεύματα όπως το μετάλλευμα, ο χαλαζίας, ο γρανίτης, ο ασβεστόλιθος, οι σκουριές, τα δομικά υλικά, το μάρμαρο, κ.λπ….
2. Η μέγιστη δύναμη συμπίεσης των υλικών που συντρίβονται είναι 320MPA.
3. Η σειρά PE χρησιμοποιείται για την αρχική συντριβή, και η σειρά PEX χρησιμοποιείται για τη δευτεροβάθμια συντριβή και τη λεπτή συντριβή.

 

     αντιστρέψιμη χρυσή λεπτή συντριβή θραυστήρων βράχου μύλων σφυριών μεταλλευμάτων 0 

 

 

 

Η κοινή μηχανή θραυστήρων σφυριών περιλαμβάνει το single-rotor τύπο και τον τύπο διπλός-στροφέων. Σύμφωνα με τη ρύθμιση του σφυριού στον περιστροφικό πίνακα, μπορεί επίσης να διαιρεθεί σε διακόπτη σφυριών ενιαίος-σειρών και διακόπτη σφυριών πολυ-σειρών, και η περιστροφική κατεύθυνση του στροφέα περιλαμβάνει τον αντιστρέψιμο τύπο και τον αμετάκλητο τύπο. Επιπλέον, υπάρχει ακόμα απλός θραυστήρας σφυριών τύπων μικρός βαρύς.

 

       αντιστρέψιμη χρυσή λεπτή συντριβή θραυστήρων βράχου μύλων σφυριών μεταλλευμάτων 1

 

 

Το electromotor οδηγεί το στροφέα για να περιστραφεί με τη υψηλή ταχύτητα στη συντετριμμένη αίθουσα. Τα υλικά τροφοδοτούνται τη μηχανή από το ανώτερο στόμα σίτισης και συντρίβονται κάτω από το χτύπημα, την πρόσκρουση, την κοπή και τη λείανση του σφυριού που κινείται με τη υψηλή ταχύτητα. Στο κατώτατο σημείο του στροφέα, υπάρχει πιάτο κόσκινων και τα συντριμμένα υλικά που είναι μικρότερο από το μέγεθος οθόνης απαλλάσσεται από το πιάτο κόσκινων, και τα χονδροειδή μόρια μεγαλύτερα από το μέγεθος οθόνης διατηρείται στο πιάτο κόσκινων που χτυπιούνται και το έδαφος πάλι από το σφυρί και να απαλλαχθούν τελικά από τη μηχανή από το πιάτο κόσκινων.

 

       αντιστρέψιμη χρυσή λεπτή συντριβή θραυστήρων βράχου μύλων σφυριών μεταλλευμάτων 2

 

Συνιστώμενα προϊόντα