• Σημάδι Joe
    Τέλειος πωλητής, άριστο προϊόν, θαυμάσια τιμή, και απλή ναυτιλία. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιό ευχαριστημένοι από Henan ανερχόμαστε τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό κοβάλτιο Ltd - η επικοινωνία ήταν άριστη σ' όλο, τόσο εύκολο να έρθει σε επαφή με και αποκρίθηκε πάντα εξαιρετικά γρήγορα. Σίγουρα αναμένοντας με ενδιαφέρον τις μελλοντικές διαταγές με αυτήν την επιχείρηση.
  • Θυμηθείτε Akido
    Αγοράζω δύο 1600 υγρών παν 2 σαγονιών θραυστήρες μύλων και από Ascend την επιχείρηση μηχανημάτων, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή και ο Wilson είναι πολύ χρήσιμος στην ενίσχυση με όλη η techinical υποστήριξη. Έχουμε παραγάγει περισσότερο από το χρυσό 300KG. Θα συνεχίσει την εργασία με τους και θα συμβαδίσει με αυτήν την επιχείρηση!
  • Jose Anthony
    Ανελάτε την επιχείρηση με παρείχε καλή υπηρεσία μεταπώλησης μετά από να αγοράσει τις χρυσές εγκαταστάσεις σαλτσών μεταλλεύματός τους, που είναι σημαντικές σε με, θα θεωρήσουν για να αγοραστούν οι δεύτερες εγκαταστάσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Wilson Shi
Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18221130967
WhatsApp : +008618221130967

Φορητός βαρύς θραυστήρας μύλων σφυριών diesel για την υψηλή αποδοτικότητα εξόρυξης χρυσού

Τόπος καταγωγής Zhengzhou, Κίνα
Μάρκα Ascend
Πιστοποίηση ISO9001, CE
Αριθμό μοντέλου PC400x300 PC600x400 PC800x600 PC1000x800
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες 1. Τυποποιημένα μέρη που συσκευάζονται στις ξύλινες περιπτώσεις. 2. Μεγάλα μέρη που συσκευάζονται απ
Χρόνος παράδοσης 7-10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 100 σύνολα το μήνα
Λεπτομέρειες
όνομα Θραυστήρας μύλων σφυριών Υλικό χάλυβας μαγγάνιου
Εφαρμογή Εξόρυξη χρυσού Ικανότητα 5-200tph
Ανταλλακτικά μακροπρόθεσμος ανεφοδιασμός, ικανοποιητικός Εξουσιοδότηση Ένα έτος
Μέγεθος εισαγωγής <100mm> Μέγεθος παραγωγής <10mm>
Χαρακτηριστικό γνώρισμα Υψηλή αποδοτικότητα Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη ανάθεση και κατάρτιση
Υψηλό φως

Θραυστήρας μύλων σφυριών diesel

,

Θραυστήρας μύλων σφυριών για το χρυσό

,

Θραυστήρας μύλων σφυριών υψηλής αποδοτικότητας

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Φορητός βαρύς θραυστήρας μύλων σφυριών diesel για την υψηλή αποδοτικότητα εξόρυξης χρυσού

 

Ο θραυστήρας μύλων σφυριών χρησιμοποιείται κυρίως για τη συντριβή των ημίσκληρων ή εύθραυστων υλικών με τη σκληρότητα υγρασία όχι περισσότερο από 300Mpa και 15%, όπως ο άνθρακας, το τσιμέντο, ο γύψος, η στυπτηρία, το τούβλο, το κεραμίδι, ο ασβεστόλιθος, κ.λπ. Έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της απλής δομής, της μεγάλης αναλογίας συντριβής, της υψηλής αποδοτικότητας παραγωγής, του ομοιόμορφου μεγέθους μορίων, κ.λπ.

 

     Φορητός βαρύς θραυστήρας μύλων σφυριών diesel για την υψηλή αποδοτικότητα εξόρυξης χρυσού 0 

 

 

 

Η κοινή μηχανή θραυστήρων μύλων σφυριών περιλαμβάνει το single-rotor τύπο και τον τύπο διπλός-στροφέων. Σύμφωνα με τη ρύθμιση του σφυριού στον περιστροφικό πίνακα, μπορεί επίσης να διαιρεθεί σε διακόπτη σφυριών ενιαίος-σειρών και διακόπτη σφυριών πολυ-σειρών, και η περιστροφική κατεύθυνση του στροφέα περιλαμβάνει τον αντιστρέψιμο τύπο και τον αμετάκλητο τύπο. Επιπλέον, υπάρχει ακόμα απλός θραυστήρας σφυριών τύπων μικρός βαρύς.

 

       Φορητός βαρύς θραυστήρας μύλων σφυριών diesel για την υψηλή αποδοτικότητα εξόρυξης χρυσού 1

 

 

Το electromotor οδηγεί το στροφέα για να περιστραφεί με τη υψηλή ταχύτητα στη συντετριμμένη αίθουσα. Τα υλικά τροφοδοτούνται τη μηχανή από το ανώτερο στόμα σίτισης και συντρίβονται κάτω από το χτύπημα, την πρόσκρουση, την κοπή και τη λείανση του σφυριού που κινείται με τη υψηλή ταχύτητα. Στο κατώτατο σημείο του στροφέα, υπάρχει πιάτο κόσκινων και τα συντριμμένα υλικά που είναι μικρότερο από το μέγεθος οθόνης απαλλάσσεται από το πιάτο κόσκινων, και τα χονδροειδή μόρια μεγαλύτερα από το μέγεθος οθόνης διατηρείται στο πιάτο κόσκινων που χτυπιούνται και το έδαφος πάλι από το σφυρί και να απαλλαχθούν τελικά από τη μηχανή από το πιάτο κόσκινων.

 

       Φορητός βαρύς θραυστήρας μύλων σφυριών diesel για την υψηλή αποδοτικότητα εξόρυξης χρυσού 2

 

Συνιστώμενα προϊόντα