• Σημάδι Joe
    Τέλειος πωλητής, άριστο προϊόν, θαυμάσια τιμή, και απλή ναυτιλία. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιό ευχαριστημένοι από Henan ανερχόμαστε τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό κοβάλτιο Ltd - η επικοινωνία ήταν άριστη σ' όλο, τόσο εύκολο να έρθει σε επαφή με και αποκρίθηκε πάντα εξαιρετικά γρήγορα. Σίγουρα αναμένοντας με ενδιαφέρον τις μελλοντικές διαταγές με αυτήν την επιχείρηση.
  • Θυμηθείτε Akido
    Αγοράζω δύο 1600 υγρών παν 2 σαγονιών θραυστήρες μύλων και από Ascend την επιχείρηση μηχανημάτων, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή και ο Wilson είναι πολύ χρήσιμος στην ενίσχυση με όλη η techinical υποστήριξη. Έχουμε παραγάγει περισσότερο από το χρυσό 300KG. Θα συνεχίσει την εργασία με τους και θα συμβαδίσει με αυτήν την επιχείρηση!
  • Jose Anthony
    Ανελάτε την επιχείρηση με παρείχε καλή υπηρεσία μεταπώλησης μετά από να αγοράσει τις χρυσές εγκαταστάσεις σαλτσών μεταλλεύματός τους, που είναι σημαντικές σε με, θα θεωρήσουν για να αγοραστούν οι δεύτερες εγκαταστάσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Wilson Shi
Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18221130967
WhatsApp : +8618221130967

Φορητή τοποθετημένη ρυμουλκό Trommel μηχανών diesel κινητή αλλούβια χρυσή μηχανή εγκαταστάσεων οθόνης

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Ascend
Πιστοποίηση CE/ISSO9001
Αριθμό μοντέλου GST50 GST100 GST150
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Συσκευασία λεπτομέρειες Απόδειξη νερού και σκουριάς στο ξύλινο κιβώτιο ή cotainer
Χρόνος παράδοσης 7-10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 10 σύνολο το μήνα
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων χρυσή trommel πλύσης οθόνη λέξη κλειδί χρυσή μηχανή εγκαταστάσεων πλύσης
Χρυσό ποσοστό αποκατάστασης 95% σε 98% Ικανότητα 10 έως 200 τόνος ανά ώρα
Μηχανή 20 σε 45KW Εξουσιοδότηση 1 έτος
Βάρος 8-18 τόνος Χρώμα Πράσινος, μπλε ή άσπρος
εξουσιοδότηση Ένα έτος
Υψηλό φως

Αλλούβια χρυσή Trommel οθόνη

,

Τοποθετημένη ρυμουλκό χρυσή Trommel οθόνη

,

Τοποθετημένες ρυμουλκό trommel εγκαταστάσεις οθόνης

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Φορητή τοποθετημένη ρυμουλκό Trommel πλύσης μηχανών diesel κινητή αλλούβια χρυσή μηχανή εγκαταστάσεων οθόνης

 

Φορητή τοποθετημένη ρυμουλκό Trommel μηχανών diesel κινητή αλλούβια χρυσή μηχανή εγκαταστάσεων οθόνης 0

Trommel μεταλλοφόρων κοιτασμάτων χρυσές εγκαταστάσεις πλυσίματος για την πώληση

Η χρυσή μηχανή μεταλλοφόρων κοιτασμάτων, χρυσά μηχανήματα μείωσης μεταλλοφόρων κοιτασμάτων ως μεταλλεία, αποκατάσταση της χρυσής μηχανής βαρύ μετάλλου άμμου χρησιμοποιείται αυτήν την περίοδο στο σφαιρικό πεδίο των τομέων εξόρυξης χρυσού άμμου. Έρχονται σε πολλά μεγέθη, αλλά όλοι σχεδιάζονται και γίνονται το χρυσό με στόχο ανακύκλωσης.

 

Η αλλούβια χρυσή μετακίνηση μηχανών είναι πολύ κατάλληλη και μπορεί να εφαρμοστεί σε ποικίλη έκταση, η έκταση είναι μαλακή αμμώδης ή σκληρή ροκ, η πέτρα ή περισσότεροι μπορεί να εφαρμοστεί, και πρέπει επίσης πολύ κατάλληλος, μπορεί να ικανοποιήσει την ανάπτυξη της μεταλλείας περπατώντας. Αυτή η μέθοδος έχει μια καλή επίδραση σε μια μεγάλη σειρά των τομέων εξόρυξης χρυσού άμμου, η οποία μπορεί να κερδίσει περισσότερες δαπάνες παραγωγής και να αυξήσει την αποδοτικότητα μεταλλείας.

Φορητή τοποθετημένη ρυμουλκό Trommel μηχανών diesel κινητή αλλούβια χρυσή μηχανή εγκαταστάσεων οθόνης 1

Προδιαγραφή

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΩΝ
Πρότυπο GTS20 GTS50 MGT100 MGT200
Παράμετροι  
Μέγεθος το /mm 6000x1600x2499 7000*2000*3000 8300*2400*4700 9800*3000*5175
Ικανότητα 20-40 50-80 tph 100-150 tph 200-300 tph
Δύναμη 20 30 KW 50KW 80KW
Trommel οθόνη το /mm 1000x2000 φ1200*3000 φ1500*3500 φ1800*4000
Κιβώτιο φραχτών 2 σύνολο 2 σύνολα 3 σύνολα 4 σύνολα
Παροχή νερού το /m ³ 80m ³ 120 μ ³ 240 μ ³ 370 μ ³
Ποσοστό αποκατάστασης 95% 98% 98% 98%

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του πλυντηρίου τριφτών τυμπάνων

 

Trommel εξόρυξης χρυσού σχεδιάζεται για την επεξεργασία του αλλούβιου ορυχείου χρυσού, του χρυσού άμμου μεταλλοφόρων κοιτασμάτων ποταμών, του διαμαντιού κ.λπ.
περιλαμβάνει τη χοάνη, υδραντλία, υδροσωλήνας, μηχανή diesel/ηλεκτρικός κινητήρας, ρόδα, μπορεί να είναι εύκολη κινητή περιουσία,
 
Το χρυσό WashTrommel χρησιμοποιείται συνήθως στην αρχική περίοδο χωρισμού πλύσης και διαλογής εξόρυξης χρυσού μεταλλοφόρων κοιτασμάτων ώστε το χρυσό Όρεγκον. Τα ανώτερα μεγέθη έξω υπολογίζονται πάντα ως unuseful υλικά. Τα κατώτατα μεγέθη που περιέχουν το χρυσό υποβάλλονται σε επεξεργασία συνήθως από το φυγοκεντρικό συμπυκνωτή ή το χρυσό κιβώτιο φραχτών για να αναβαθμίσουν συνεχώς το χρυσό Όρεγκον. Οι συμπυκνώσεις του φυγοκεντρικού συμπυκνωτή θα μπορούσαν να υποβληθούν σε επεξεργασία με το τίναγμα του πίνακα που χρησιμοποιείται για να χωρίσει το χρυσό από άλλα μεταλλεύματα.
Φορητή τοποθετημένη ρυμουλκό Trommel μηχανών diesel κινητή αλλούβια χρυσή μηχανή εγκαταστάσεων οθόνης 2

Trommel εξόρυξης χρυσού οθόνη για την περιγραφή πώλησης:

Η χρυσή trommel οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρυσές πλύση και τη διαλογή. Η χρυσή trommel οθόνη προσφέρει μια επεκταθείσα ικανότητα επεξεργασίας που συναγωνίζεται όλο trommel εγκαταστάσεων πλυσίματος ανταγωνιστών τον κινητό χρυσό εξοπλισμό. Η χρυσή trammel οθόνη έχει έναν μέσο όρο 100-300 μ ³ /h Ή 170-510 τόνων ανά ώρα που βασίζονται σε 1,7 τόνους του υλικού βάρους ανά κυβική μετατροπή μετρητών.

 

Χρυσές αρχές εργασίας εγκαταστάσεων πλύσης:

1. Η εισαγωγή των πρώτων υλών πρώτων υλών που εισάγεται μέσω της εισόδου της χοάνης θα ωθηθεί στη trommel οθόνη από την ισχυρή πίεση νερού του ντους που εξοπλίζεται στη χοάνη.

2. Η επιλογή και ο καθαρισμός των πρώτων υλών πρώτων υλών της trommel οθόνης θα καθαριστούν και θα επιλεχτούν από την περιστροφή trommel της οθόνης και με το πότισμα του ντους μέσα, να τρέξουν στη χρυσή χωριστή επιτροπή σκόνης.

3. Η συλλογή της χρυσής σκόνης χώρισε το χώμα και οι άμμοι με την ελαφρύτερη συγκεκριμένη πυκνότητα θα ρεύσουν μακριά αλλά οι χρυσές σκόνες με τη μεγαλύτερη συγκεκριμένη πυκνότητα θα μένουν στο χαλί συλλογής που συλλέγεται.

Εικόνες προϊόντων

Φορητή τοποθετημένη ρυμουλκό Trommel μηχανών diesel κινητή αλλούβια χρυσή μηχανή εγκαταστάσεων οθόνης 3

Πλεονεκτήματα του χρυσού trommel εξοπλισμού:

1.It είναι μια ιδιαίτερα οικονομικά βιώσιμη επιλογή επαρκώς κατάλληλη για τη μικρή έως μεγάλη επεξεργασία όγκου των υλικών.

2.The η οθόνη χαρακτηρίζει τα διάφορα φίλτρα για τα διαφορετικά βαρέων καθηκόντων τύμπανα που εξασφαλίζουν πλήρη χωρισμό των λεπτών υλικών.

3.The το σχέδιο έχει ένα τέλος - ευελιξία χρηστών που επιτρέπει τις αντικαταστάσεις οθόνης ανάλογα με τα μεγέθη πλέγματος

4.Multiple στρώματα της οθόνης για να ενισχύσει τη διαδικασία κοσκινίσματος.

5.It χαρακτηρίζει τα μεταβλητά πιάτα οθόνης έτσι ώστε τα φθαρμένα μέρη μπορούν να αντικατασταθούν.

6. Trommel η οθόνη έχει την υψηλή αποδοτικότητα και μια μεγάλη ικανότητα για τους διαφορετικούς όγκους των υλικών

7.The η οθόνη σχεδιάζεται μεμονωμένα για να διευκολύνει τις υψηλότερες ικανότητες, να παρέχει τη μακρύτερη ζωή οθόνης και να αποφύγει την υλική απόφραξη.

 

Η trommel οθόνη είναι εξοπλισμένη με το σωλήνα ψεκασμού νερού μέσα στο τύμπανο, με την ταΐζοντας χοάνη, υδραντλία, γεννήτρια diesel, ect

 

Περιγραφή των χρυσών εγκαταστάσεων πλύσης μεταλλοφόρων κοιτασμάτων.

Μετά από να τελειώσει το installtion ολόκληρων των εγκαταστάσεων. Συνήθως χρησιμοποιήστε τον εκσκαφέα ή payloader για να τροφοδοτήσετε την άμμο ποταμών τη χοάνη, κατόπιν η άμμος πηγαίνει στη trommel οθόνη. Όταν η περιστροφική trommel οθόνη περιστρέφεται, η μεγάλη άμμος μεγέθους περισσότερο από 8mm θα καλυφθεί έξω, τα μικρά μεγέθη λιγότερο από 8mm θα πάνε στο χρυσό φυγοκεντρικό συμπυκνωτή ή το δομένος χρυσό φράχτη (συνήθως συστήνουμε το συμπυκνωτή, δεδομένου ότι μπορεί να επιτύχει το υψηλό ποσοστό αποκατάστασης για τα διαφορετικά χρυσά μεγέθη μορίων από το πλέγμα 40 στο πλέγμα 200). Μετά από το συμπυκνωτή είναι χρυσός φράχτης με το χρυσό κάλυμμα, το οποίο χρησιμοποιείται για να ανακτήσει την παραμονή χρυσή στο συμπυκνωτή.


Χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής

Ο χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής πρόκειται να χρησιμοποιήσει τη φυγοκεντρική δύναμη βαρύτητας για να συλλέξει τη χρυσή συμπύκνωση στην άμμο ποταμών ή το χώμα, αυτό είναι κατάλληλο να συλλέξει το χρυσό μέγεθος πλέγματος από το πλέγμα 200 σε 40 παγιδεύει, τα μόρια ποσοστού αποκατάστασης χρυσά δωρεάν μπορούν να φθάσουν σε υψηλό σε 90%, είναι ένας τέλειος συνεργάτης που συνεργάζεται με τις χρυσές trommel εγκαταστάσεις οθόνης.

 

Φορητή τοποθετημένη ρυμουλκό Trommel μηχανών diesel κινητή αλλούβια χρυσή μηχανή εγκαταστάσεων οθόνης 4

Χρυσός φράχτης με το κάλυμμα

Φορητή τοποθετημένη ρυμουλκό Trommel μηχανών diesel κινητή αλλούβια χρυσή μηχανή εγκαταστάσεων οθόνης 5

Τινάζοντας πίνακας

Μετά από συλλέξτε το χρυσό fromo συμπύκνωσης ο φυγοκεντρικός συμπυκνωτής και το χρυσό κάλυμμα φραχτών, ο πιό κοινός τρόπος το τίθεται έπειτα στον πίνακα τινάγματος για να βελτιώσει περαιτέρω το χρυσό βαθμό.

Φορητή τοποθετημένη ρυμουλκό Trommel μηχανών diesel κινητή αλλούβια χρυσή μηχανή εγκαταστάσεων οθόνης 6

Βαρέλι συγχώνευσης υδραργύρου ή μικρό εκατομμύριο σφαιρών.

Η χρυσή συμπύκνωση μεταλλεύματος που συλλέγεται από τον πίνακα τινάγματος θα τεθεί στο μικρό μύλο σφαιρών, ή τον καλούμε βαρέλι συγχώνευσης υδραργύρου. Κατόπιν μπορεί να αναμίξει με τον υδράργυρο και να διαμορφώσει το μίγμα χρυσού και υδραργύρου.

Φορητή τοποθετημένη ρυμουλκό Trommel μηχανών diesel κινητή αλλούβια χρυσή μηχανή εγκαταστάσεων οθόνης 7

Ηλεκτρικός χρυσός λειώνοντας φούρνος

Μετά από πάρτε το μίγμα χρυσού και υδραργύρου, μπορείτε να το βάλετε στο elctric χρυσό λειώνοντας φούρνο και να το θερμάνετε, κατόπιν μπορείτε να πάρετε τον καθαρό χρυσό φραγμό.

Φορητή τοποθετημένη ρυμουλκό Trommel μηχανών diesel κινητή αλλούβια χρυσή μηχανή εγκαταστάσεων οθόνης 8