• Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd.
  Σημάδι Joe
  Τέλειος πωλητής, άριστο προϊόν, θαυμάσια τιμή, και απλή ναυτιλία. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιό ευχαριστημένοι από Henan ανερχόμαστε τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό κοβάλτιο Ltd - η επικοινωνία ήταν άριστη σ' όλο, τόσο εύκολο να έρθει σε επαφή με και αποκρίθηκε πάντα εξαιρετικά γρήγορα. Σίγουρα αναμένοντας με ενδιαφέρον τις μελλοντικές διαταγές με αυτήν την επιχείρηση.
 • Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd.
  Θυμηθείτε Akido
  Αγοράζω δύο 1600 υγρών παν 2 σαγονιών θραυστήρες μύλων και από Ascend την επιχείρηση μηχανημάτων, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή και ο Wilson είναι πολύ χρήσιμος στην ενίσχυση με όλη η techinical υποστήριξη. Έχουμε παραγάγει περισσότερο από το χρυσό 300KG. Θα συνεχίσει την εργασία με τους και θα συμβαδίσει με αυτήν την επιχείρηση!
 • Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd.
  Jose Anthony
  Ανελάτε την επιχείρηση με παρείχε καλή υπηρεσία μεταπώλησης μετά από να αγοράσει τις χρυσές εγκαταστάσεις σαλτσών μεταλλεύματός τους, που είναι σημαντικές σε με, θα θεωρήσουν για να αγοραστούν οι δεύτερες εγκαταστάσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Wilson Shi
Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18221130967
Whatsapp : +8618221130967

Αλλούβιος χρυσός πλύσης εξοπλισμός επεξεργασίας εγκαταστάσεων χρυσός

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Ascend
Πιστοποίηση CE/ISSO9001
Αριθμό μοντέλου GST50 GST100 GST150
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Συσκευασία λεπτομέρειες Απόδειξη νερού και σκουριάς στο ξύλινο κιβώτιο ή cotainer
Χρόνος παράδοσης 7-10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 10 σύνολο το μήνα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων χρυσές καθαρίζοντας εγκαταστάσεις Λέξη κλειδί αλλούβιες χρυσές εγκαταστάσεις πλύσης
Ποσοστό αποκατάστασης περισσότερο από 90% Ικανότητα 50 έως 100 τόνος ανά ώρα
Μηχανή 38kw Εξουσιοδότηση 1 έτος
Βάρος 8 έως 15 τόνος Χρώμα Πράσινος, μπλε ή άσπρος
Υψηλό φως

Αλλούβιες χρυσές Trommel εγκαταστάσεις πλυσίματος

,

38KW χρυσές Trommel εγκαταστάσεις πλυσίματος

,

Αλλούβιος χρυσός εξοπλισμός επεξεργασίας

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

 

Αλλούβιος χρυσός πλύσης εξοπλισμός επεξεργασίας εγκαταστάσεων χρυσός 0

Χρυσές Trommel εγκαταστάσεις πλυσίματος για την πώληση

Το πλύσιμο, είναι μια μέθοδος εμπλουτισμού που χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την αξία ενός μεταλλεύματος με την αφαίρεση των οργανικών ακαθαρσιών που συνδέονται με το βράχο. Τα διαφορετικά μηχανήματα και οι τεχνικές χρησιμοποιούνται ανάλογα με τη δύναμη ενώνουν μεταξύ των ακαθαρσιών και του ανακτήσιμου μεταλλεύματος. Ο εξοπλισμός πλύσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα ευρύ φάσμα των πολύτιμων μεταλλευμάτων, εντούτοις η πλειοψηφία των μηχανημάτων μεταλλείας περιπατητών αυτής της κατηγορίας προορίζεται για το χρυσό πλύσης.

 

Οι χρυσές εγκαταστάσεις πλυσίματος όπως το κιβώτιο φραχτών και το χρυσό τηγάνι χρησιμοποιούν τη βαρύτητα και το μέσο νερού για να πλύνουν τα gangue μεταλλεύματα μακριά, ενώ η χρυσή ανταπάντηση amalgamator και υδραργύρου χρησιμοποιεί μια χημική διαδικασία που περιλαμβάνει τον υδράργυρο για να λάβει τον τελικό χρυσό.

Ποια πρόταση όταν αλλούβιος χρυσός & χρυσός σκληρής ροκ και το δύο exsist στο minesite σας, εάν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος

για τον αλλούβιο χρυσό και το χρυσό σκληρής ροκ, οι μέθοδοι περαιτέρω επεξεργασίας (μετά από τον αλλούβιο χρυσό είναι διαχωρίσιμος από την άμμο, αλλά ο χρυσός βράχου καλύπτεται από άλλες ορυκτές. Έτσι για τον αλλούβιο χρυσό χρειάζεστε μόνο να πλύνετε και τινάζοντας έπειτα θα πάρετε τον καθαρό χρυσό Αλλά για τη σκληρή ροκ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποια χημική ουσία για να εξαγάγετε το χρυσό (από cyanidation), είναι πιό σύνθετο και υψηλότερο κόστος. Οι περισσότεροι από τους πελάτες θα αρχίσουν τη alluvlal εξόρυξη χρυσού πρώτα και με την εμπειρία τους αυξάνεται, κατόπιν προσθέτουν τη μεταλλεία σκληρής ροκ πάλι. Κατωτέρω είναι flowsheet για αλλούβιο, σκληρή ροκ, χρυσό εργοστάσιο επεξεργασίας Elluvial.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του πλυντηρίου τριφτών τυμπάνων

 

Trommel εξόρυξης χρυσού σχεδιάζεται για την επεξεργασία του αλλούβιου ορυχείου χρυσού, του χρυσού άμμου μεταλλοφόρων κοιτασμάτων ποταμών, του διαμαντιού κ.λπ.
περιλαμβάνει τη χοάνη, υδραντλία, υδροσωλήνας, μηχανή diesel/ηλεκτρικός κινητήρας, ρόδα, μπορεί να είναι εύκολη κινητή περιουσία,
 
Το χρυσό WashTrommel χρησιμοποιείται συνήθως στην αρχική περίοδο χωρισμού πλύσης και διαλογής εξόρυξης χρυσού μεταλλοφόρων κοιτασμάτων ώστε το χρυσό Όρεγκον. Τα ανώτερα μεγέθη έξω υπολογίζονται πάντα ως unuseful υλικά. Τα κατώτατα μεγέθη που περιέχουν το χρυσό υποβάλλονται σε επεξεργασία συνήθως από το φυγοκεντρικό συμπυκνωτή ή το χρυσό κιβώτιο φραχτών για να αναβαθμίσουν συνεχώς το χρυσό Όρεγκον. Οι συμπυκνώσεις του φυγοκεντρικού συμπυκνωτή θα μπορούσαν να υποβληθούν σε επεξεργασία με το τίναγμα του πίνακα που χρησιμοποιείται για να χωρίσει το χρυσό από άλλα μεταλλεύματα.
 

Trommel εξόρυξης χρυσού οθόνη για την περιγραφή πώλησης:

Η χρυσή trommel οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρυσές πλύση και τη διαλογή. Η χρυσή trommel οθόνη προσφέρει μια επεκταθείσα ικανότητα επεξεργασίας που συναγωνίζεται όλο trommel εγκαταστάσεων πλυσίματος ανταγωνιστών τον κινητό χρυσό εξοπλισμό. Η χρυσή trammel οθόνη έχει έναν μέσο όρο 100-300 μ ³ /h Ή 170-510 τόνων ανά ώρα που βασίζονται σε 1,7 τόνους του υλικού βάρους ανά κυβική μετατροπή μετρητών.

 

Trommel εξόρυξης χρυσού συνήθειας σχεδιασμού & οικοδόμησης για την πώληση:

 

Φέρτε τις λεπτομέρειες μεταλλείας σας και μπορούμε να σχεδιάσουμε και να χτίσουμε εγκαταστάσεις για να στοχεύσουμε στα μεταλλεύματά σας. Εάν θέλετε τη βοήθεια με να πάρετε την οργάνωση εγκαταστάσεών σας στην περιοχή και λειτουργικός, παρέχουμε εκείνες τις υπηρεσίες που εδρεύουν στις δεκαετίες επιτυχούς μεταλλείας μας.

Μας βοηθήστε να καταλάβουμε την κατάστασή σας με τη γνώση της περιοχής μεταλλείας σας. Προσεκτικά αναθεωρήστε τους τάφους και το περιβάλλον, μαζί με τις ιστορικές πληροφορίες.

Εικόνες προϊόντων

Αλλούβιος χρυσός πλύσης εξοπλισμός επεξεργασίας εγκαταστάσεων χρυσός 1Αλλούβιος χρυσός πλύσης εξοπλισμός επεξεργασίας εγκαταστάσεων χρυσός 2

Πλεονεκτήματα του χρυσού trommel εξοπλισμού:

1.It είναι μια ιδιαίτερα οικονομικά βιώσιμη επιλογή επαρκώς κατάλληλη για τη μικρή έως μεγάλη επεξεργασία όγκου των υλικών.

2.The η οθόνη χαρακτηρίζει τα διάφορα φίλτρα για τα διαφορετικά βαρέων καθηκόντων τύμπανα που εξασφαλίζουν πλήρη χωρισμό των λεπτών υλικών.

3.The το σχέδιο έχει ένα τέλος - ευελιξία χρηστών που επιτρέπει τις αντικαταστάσεις οθόνης ανάλογα με τα μεγέθη πλέγματος

4.Multiple στρώματα της οθόνης για να ενισχύσει τη διαδικασία κοσκινίσματος.

5.It χαρακτηρίζει τα μεταβλητά πιάτα οθόνης έτσι ώστε τα φθαρμένα μέρη μπορούν να αντικατασταθούν.

6. Trommel η οθόνη έχει την υψηλή αποδοτικότητα και μια μεγάλη ικανότητα για τους διαφορετικούς όγκους των υλικών

7.The η οθόνη σχεδιάζεται μεμονωμένα για να διευκολύνει τις υψηλότερες ικανότητες, να παρέχει τη μακρύτερη ζωή οθόνης και να αποφύγει την υλική απόφραξη.

 

Η trommel οθόνη είναι εξοπλισμένη με το σωλήνα ψεκασμού νερού μέσα στο τύμπανο, με την ταΐζοντας χοάνη, υδραντλία, γεννήτρια diesel, ect

 

Περιγραφή των χρυσών εγκαταστάσεων πλύσης μεταλλοφόρων κοιτασμάτων.

Μετά από να τελειώσει το installtion ολόκληρων των εγκαταστάσεων. Συνήθως χρησιμοποιήστε τον εκσκαφέα ή payloader για να τροφοδοτήσετε την άμμο ποταμών τη χοάνη, κατόπιν η άμμος πηγαίνει στη trommel οθόνη. Όταν η περιστροφική trommel οθόνη περιστρέφεται, η μεγάλη άμμος μεγέθους περισσότερο από 8mm θα καλυφθεί έξω, τα μικρά μεγέθη λιγότερο από 8mm θα πάνε στο χρυσό φυγοκεντρικό συμπυκνωτή ή το δομένος χρυσό φράχτη (συνήθως συστήνουμε το συμπυκνωτή, δεδομένου ότι μπορεί να επιτύχει το υψηλό ποσοστό αποκατάστασης για τα διαφορετικά χρυσά μεγέθη μορίων από το πλέγμα 40 στο πλέγμα 200). Μετά από το συμπυκνωτή είναι χρυσός φράχτης με το χρυσό κάλυμμα, το οποίο χρησιμοποιείται για να ανακτήσει την παραμονή χρυσή στο συμπυκνωτή.

 

Προδιαγραφή

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΩΝ
Πρότυπο GTS20 GTS50 MGT100 MGT200
Παράμετροι  
Μέγεθος το /mm 6000x1600x2499 7000*2000*3000 8300*2400*4700 9800*3000*5175
Ικανότητα 20-40 50-80 tph 100-150 tph 200-300 tph
Δύναμη 20 30 KW 50KW 80KW
Trommel οθόνη το /mm 1000x2000 φ1200*3000 φ1500*3500 φ1800*4000
Κιβώτιο φραχτών 2 σύνολο 2 σύνολα 3 σύνολα 4 σύνολα
Παροχή νερού το /m ³ 80m ³ 120 μ ³ 240 μ ³ 370 μ ³
Ποσοστό αποκατάστασης 95% 98% 98% 98%

Χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής

Ο χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής πρόκειται να χρησιμοποιήσει τη φυγοκεντρική δύναμη βαρύτητας για να συλλέξει τη χρυσή συμπύκνωση στην άμμο ποταμών ή το χώμα, αυτό είναι κατάλληλο να συλλέξει το χρυσό μέγεθος πλέγματος από το πλέγμα 200 σε 40 παγιδεύει, τα μόρια ποσοστού αποκατάστασης χρυσά δωρεάν μπορούν να φθάσουν σε υψηλό σε 90%, είναι ένας τέλειος συνεργάτης που συνεργάζεται με τις χρυσές trommel εγκαταστάσεις οθόνης.

 

Αλλούβιος χρυσός πλύσης εξοπλισμός επεξεργασίας εγκαταστάσεων χρυσός 3

Χρυσός φράχτης με το κάλυμμα

Αλλούβιος χρυσός πλύσης εξοπλισμός επεξεργασίας εγκαταστάσεων χρυσός 4

Τινάζοντας πίνακας

Μετά από συλλέξτε το χρυσό fromo συμπύκνωσης ο φυγοκεντρικός συμπυκνωτής και το χρυσό κάλυμμα φραχτών, ο πιό κοινός τρόπος το τίθεται έπειτα στον πίνακα τινάγματος για να βελτιώσει περαιτέρω το χρυσό βαθμό.

Αλλούβιος χρυσός πλύσης εξοπλισμός επεξεργασίας εγκαταστάσεων χρυσός 5

Βαρέλι συγχώνευσης υδραργύρου ή μικρό εκατομμύριο σφαιρών.

Η χρυσή συμπύκνωση μεταλλεύματος που συλλέγεται από τον πίνακα τινάγματος θα τεθεί στο μικρό μύλο σφαιρών, ή καλούμε το itmercury βαρέλι συγχώνευσης. Κατόπιν μπορεί να αναμίξει με τον υδράργυρο και να διαμορφώσει το μίγμα χρυσού και υδραργύρου.

Αλλούβιος χρυσός πλύσης εξοπλισμός επεξεργασίας εγκαταστάσεων χρυσός 6

Ηλεκτρικός χρυσός λειώνοντας φούρνος

Μετά από πάρτε το μίγμα χρυσού και υδραργύρου, μπορείτε να το βάλετε στο elctric χρυσό λειώνοντας φούρνο και να το θερμάνετε, κατόπιν μπορείτε να πάρετε τον καθαρό χρυσό φραγμό.

Αλλούβιος χρυσός πλύσης εξοπλισμός επεξεργασίας εγκαταστάσεων χρυσός 7

Συνιστώμενα προϊόντα