• Σημάδι Joe
    Τέλειος πωλητής, άριστο προϊόν, θαυμάσια τιμή, και απλή ναυτιλία. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιό ευχαριστημένοι από Henan ανερχόμαστε τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό κοβάλτιο Ltd - η επικοινωνία ήταν άριστη σ' όλο, τόσο εύκολο να έρθει σε επαφή με και αποκρίθηκε πάντα εξαιρετικά γρήγορα. Σίγουρα αναμένοντας με ενδιαφέρον τις μελλοντικές διαταγές με αυτήν την επιχείρηση.
  • Θυμηθείτε Akido
    Αγοράζω δύο 1600 υγρών παν 2 σαγονιών θραυστήρες μύλων και από Ascend την επιχείρηση μηχανημάτων, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή και ο Wilson είναι πολύ χρήσιμος στην ενίσχυση με όλη η techinical υποστήριξη. Έχουμε παραγάγει περισσότερο από το χρυσό 300KG. Θα συνεχίσει την εργασία με τους και θα συμβαδίσει με αυτήν την επιχείρηση!
  • Jose Anthony
    Ανελάτε την επιχείρηση με παρείχε καλή υπηρεσία μεταπώλησης μετά από να αγοράσει τις χρυσές εγκαταστάσεις σαλτσών μεταλλεύματός τους, που είναι σημαντικές σε με, θα θεωρήσουν για να αγοραστούν οι δεύτερες εγκαταστάσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Wilson Shi
Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18221130967
WhatsApp : +8618221130967

Χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής μεταλλείας αποκατάστασης μετάλλων

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα Ascend
Πιστοποίηση ISSO9001
Αριθμό μοντέλου STL30 STL60 STL80 STL100
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Συσκευασία λεπτομέρειες ξύλινο κιβώτιο στο εμπορευματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής T/T, Western Union, L/C
Δυνατότητα προσφοράς 20 σύνολο το μήνα
Λεπτομέρειες
Όνομα χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής Εφαρμογή Επιλογή εξόρυξης χρυσού
Τάση 380V ή 220v Coloar Λευκό ή μπλε
Ποσοστό αποκατάστασης περισσότερο από 90% Ποιοτική εγγύηση Ένα και μισό έτος
Υψηλό φως

χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής

,

Εξάγοντας φυγοκεντρικός συμπυκνωτής

,

Φυγοκεντρικός συμπυκνωτής αποκατάστασης μετάλλων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Φυγοκεντρικός συμπυκνωτής knelson υψηλής αποδοτικότητας χρυσός

 

Ο χρυσός συμπυκνωτής Knelson είναι η μέθοδος βαρύτητας χρήσης εξοπλισμού για να συλλέξει τη χρυσή συμπύκνωση, που χρησιμοποιείται κυρίως στην εξόρυξη χρυσού και άλλη pricious βιομηχανία αποκατάστασης μετάλλων. υιοθετεί κυρίως τη μέθοδο βαρύτητας για να συλλέξει την ελεύθερα χρυσά σκόνη ή τα μόρια από το χρυσό μεταλλοφόρων κοιτασμάτων ή τα υλικά μύλων σφαιρών επίγεια. Είναι ένας ιδανικός εξοπλισμός μεθόδου βαρύτητας για να αντικαταστήσει τη συγχώνευση, τη χημική ουσία υδραργύρου και cynide. Είναι ευρέως δημοφιλές στους μικρούς ανθρακωρύχους ή τη μεγάλη περιοχή εξόρυξης χρυσού όγκου.

 

 

Αρχή εργασίας

Ο χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής Knelson καλείται επίσης φυγοκεντρικό χρυσό συλλέκτη, κυρίως για να συλλέξει τα ελεύθερα χρυσά μόρια στο χρυσό μετάλλευμα φλεβών ή τον αλλούβιο χρυσό βράχο μεταλλοφόρων κοιτασμάτων. Είναι ένας καλός εναλλακτικός εξοπλισμός βαρύτητας για να αντικαταστήσει τη συγχώνευση, τη χημική ουσία υδραργύρου και cynide. Χρησιμοποιεί την εκκεντρική δύναμη βαρύτητας να συλλεχθεί η ελεύθερη χρυσή συμπύκνωση στο εσωτερικό αυλάκι κώνων. Τα τελικά αποτελέσματα εφαρμογής αποδεικνύουν ότι το ποσοστό αποκατάστασης μπορεί να είναι τόσο υψηλό όσο 80%, ειδικά για τον ελεύθερο χρυσό στον αλλούβιο χρυσό στο χρυσό Όρεγκον μεταλλοφόρων κοιτασμάτων. Το ποσοστό αποκατάστασης για το χρυσό πηλό μεταλλεύματος 0. 074mm από το μύλο σφαιρών μπορεί επίσης να φθάσει περισσότερο από 70%.

Χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής μεταλλείας αποκατάστασης μετάλλων 0

Εικόνες προϊόντων

1. Ο φυγοκεντρικός συμπυκνωτής είναι αποτελεσματικότερος για την επεξεργασία slime μικροϋπολογιστών, και το ποσοστό αποκατάστασης για τα μέρη σιταριού 37 έως 19 μικρού είναι τόσο υψηλό όσο για 90%, επειδή ο χωρισμός των ορυκτών σιταριών σε έναν φυγοκεντρικό συμπυκνωτή είναι βασισμένος στη συνδυασμένη επίδραση της φυγοκεντρικής δύναμης και της πλευρικής μεμβράνης ροής. , έτσι η συνολική αναλογία εμπλουτισμού είναι υψηλότερη από την υδατόπτωση βαρύτητας αεροπλάνων

2. Ο φυγοκεντρικός συμπυκνωτής χρησιμοποιεί την επίδραση της φυγοκεντρικής δύναμης, ενισχύοντας κατά συνέπεια τη διαδικασία επανεκλογής και κονταίνοντας τον ταξινομώντας χρόνο. Επομένως, η ικανότητα επεξεργασίας είναι μεγάλη, περίπου 10 φορές αυτή της αυτόματης υδατόπτωσης

3.small ίχνος, υψηλός βαθμός της αυτοματοποίησης.

Χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής μεταλλείας αποκατάστασης μετάλλων 1

Χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής μεταλλείας αποκατάστασης μετάλλων 2

 

Εργασιακός χώρος πελατών

Η φυγόκεντρος λειτουργεί συνήθως μαζί με τους χρυσούς μύλους άλεσης όπως το μύλο σφαιρών, τον υγρό παν μύλο ή το chillean μύλο που ταΐζονται με το χρυσό πηλό μεταλλεύματος και να επιλέξουν τον ελεύθερο χρυσό ή μεγάλο χρυσό μεγέθους, η παραμονή χρυσή θα απαλλαχθεί και πηγαίνει στον πίνακα τινάγματος ή το χρυσό φράχτη έτσι ώστε ο παρακολουθώντας χρυσός μπορεί να ξαναδιαλεχτεί.

Χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής μεταλλείας αποκατάστασης μετάλλων 3

Χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής μεταλλείας αποκατάστασης μετάλλων 4

 

Προδιαγραφές

Πρότυπο Ικανότητα
(t/h)
Δύναμη
(KW)
Μέγεθος τροφών
(χιλ.)
Πυκνότητα πηλού
(%)
Ποσότητα νερού σπασμωδικής κίνησης
(kg/min)
Ικανότητα συμπυκνώσεων
(kg/time)
Ταχύτητα περιστροφής κώνων
(r/min)
Νερό πίεσης που απαιτείται
(MPA)
Βάρος
(τ)
Stl-30 3-5 3 0-4 0-50 6-8 10-20 600 0,05 0,5
Stl-60 15-30 7.5 0-5 0-50 15-30 30-40 460 0,16 1.3
Stl-80 40-60 11 0-6 0-50 25-35 60-70 400 0,18 1.8
Stl-100 80-100 18.5 0-6 0-50 50-70 70-80 360 0,2 2.8

Συσκευασία και παράδοση

Μπορούμε να προσφέρουμε τους διάφορους τρόπους της συσκευασίας, χωρίς σκόνη ξύλινες περιπτώσεις, περιπτώσεις πιάτων χάλυβα, ή ως αίτημα των πελατών. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, ο εξοπλισμός θα φορτωθεί στα εμπορευματοκιβώτια στο εργοστάσιο. οι εργαζόμενοί μας σιγουρεύονται ότι όλος ο εξοπλισμός είναι σταθερός και σταθερός πριν από στενό την πόρτα του εμπορευματοκιβωτίου, δεν θα υπάρξει καμία ζημία κατά τη διάρκεια του transporation και της αποστολής. Μετά από τις εικόνες είναι χαρακτηριστική συσκευασία, ενίσχυση στο εμπορευματοκιβώτιο, και παράδοση από μας.

Χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής μεταλλείας αποκατάστασης μετάλλων 5