• Σημάδι Joe
    Τέλειος πωλητής, άριστο προϊόν, θαυμάσια τιμή, και απλή ναυτιλία. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιό ευχαριστημένοι από Henan ανερχόμαστε τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό κοβάλτιο Ltd - η επικοινωνία ήταν άριστη σ' όλο, τόσο εύκολο να έρθει σε επαφή με και αποκρίθηκε πάντα εξαιρετικά γρήγορα. Σίγουρα αναμένοντας με ενδιαφέρον τις μελλοντικές διαταγές με αυτήν την επιχείρηση.
  • Θυμηθείτε Akido
    Αγοράζω δύο 1600 υγρών παν 2 σαγονιών θραυστήρες μύλων και από Ascend την επιχείρηση μηχανημάτων, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή και ο Wilson είναι πολύ χρήσιμος στην ενίσχυση με όλη η techinical υποστήριξη. Έχουμε παραγάγει περισσότερο από το χρυσό 300KG. Θα συνεχίσει την εργασία με τους και θα συμβαδίσει με αυτήν την επιχείρηση!
  • Jose Anthony
    Ανελάτε την επιχείρηση με παρείχε καλή υπηρεσία μεταπώλησης μετά από να αγοράσει τις χρυσές εγκαταστάσεις σαλτσών μεταλλεύματός τους, που είναι σημαντικές σε με, θα θεωρήσουν για να αγοραστούν οι δεύτερες εγκαταστάσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Wilson Shi
Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18221130967
WhatsApp : +8618221130967

Ο χρυσός φυγοκεντρικός χρυσός μεταλλεύματος χαλκού υποβάλλει τη μηχανή διαχωριστών σε φυγοκέντρωση

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα Ascend
Πιστοποίηση ISSO9001
Αριθμό μοντέλου STL30 STL60 STL80 STL100
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Τιμή USD 3000-5000 Per set
Συσκευασία λεπτομέρειες ξύλινο κιβώτιο στο εμπορευματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής T/T, Western Union, L/C
Δυνατότητα προσφοράς 20 σύνολο το μήνα
Λεπτομέρειες
Όνομα knelson χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής Εφαρμογή Χρυσή μηχανή χωρισμού βαρύτητας
Τάση 380V Βιομηχανία μετάλλευμα εξόρυξης χρυσού
Ποιοτική εγγύηση Ένα έτος Τύπος Διαχωριστής βαρύτητας, χρυσός εξοπλισμός επεξεργασίας μεταλλεύματος, χρυσός συμπυκνωτής
άλλο όνομα Χρυσός υποβάλτε σε φυγοκέντρωση Ικανότητα παραγωγής 98%
Διάσταση (L*W*H) Διαφορετικό πρότυπο Εγκατάσταση Οδηγός μηχανικών
Υψηλό φως

Χρυσή μηχανή διαχωριστών τανταλίου χρυσή

,

Μηχανή χωρισμού βαρύτητας τανταλίου

,

98% χρυσή μηχανή διαχωριστών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

 

Ο χρυσός φυγοκεντρικός χρυσός μεταλλεύματος χαλκού υποβάλλει τη μηχανή διαχωριστών σε φυγοκέντρωση 0

Υψηλός αποκατάστασης φυγοκεντρικός συμπυκνωτής knelson ποσοστού χρυσός

 

Ο χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής είναι ένας λαμπρός εξοπλισμός χωρισμού βαρύτητας που χρησιμοποιείται ευρέως στη εξορυκτική βιομηχανία, ειδικά για το χρυσό, λεπτό χρυσό βράχου σιταριού μεταλλοφόρων κοιτασμάτων, και άλλα πολύτιμα μεταλλεύματα.
Η χρονομετρημένη αυτόματη απαλλαγή τρόπων】 (1) υποβάλλει σε φυγοκέντρωση, εξατομικεύσιμη, υψηλότερη αποδοτικότητα, υψηλότερη τιμή.
(2) η μη αυτόματη απαλλαγή υποβάλλει σε φυγοκέντρωση, κοινής χρήσης, στο απόθεμα, με το χέρι τη στάση που λειτουργούν και παίρνει έξω τη χρυσή συμπύκνωση μετά από λίγες ώρες της λειτουργίας. Το έχουμε και στον τύπο βιομηχανίας και τον εργαστηριακό τύπο μικρούς να υποβάλει σε φυγοκέντρωση.
(3) προσαρμοσμένος σταθερός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής και κινητός συμπυκνωτής (οι κινητές χρυσές εγκαταστάσεις πλυσίματος που εξοπλίζονται συνήθως με τη φορητή trommel οθόνη, φορητός χρυσός υποβάλλουν σε φυγοκέντρωση, φορητός χρυσός πίνακας δονητών, κ.λπ.).
Ο συμπυκνωτής εμπορικών σημάτων】 Knelson, ανέρχεται το χρυσό συμπυκνωτή είναι η καλύτερη αντικατάσταση για το συμπυκνωτή Knelson με την προσιτή τιμή, πλήρη πρότυπα, ευρεία σειρά ικανότητας.
Σχετικό προϊόν
Σίτιση: αντλία πηλού ή ροή βαρύτητας από τη διαφορά ύψους
Αφότου υποβάλλει σε φυγοκέντρωση ο χρυσός: παρακολουθώντας κιβώτιο φραχτών ⇒ πίνακας ή amalgamator δονητών συμπύκνωσης ⇒
Ο χρυσός συμπυκνωτής ΕΝΑΝΤΙΟΝ Jig του φυγοκεντρικού χρυσού συμπυκνωτή συμπυκνωτών】 είναι ευκολότερη διόρθωση, και χρυσός ασφαλέστερος. Μπορεί μόνο να πάρει έξω τη χρυσή συμπύκνωση μετά από 4-6 ώρες της συνεχούς εργασίας.

Ο χρυσός φυγοκεντρικός χρυσός μεταλλεύματος χαλκού υποβάλλει τη μηχανή διαχωριστών σε φυγοκέντρωση 1

 

Αρχή εργασίας

Ο στροφέας του φυγοκεντρωτή περιστρέφεται σε μια υψηλή ταχύτητα. Στο πλαίσιο της δράσης της φυγοκεντρικής δύναμης, τα βαριά μεταλλεύματα συσσωρεύουν στο εσωτερικό αυλάκι πιάτων του κώνου στροφέων, και τα ελαφριά μόρια μεταλλεύματος απαλλάσσονται βαθμιαία. Μετά από περίπου 4-6 ώρες της λειτουργίας, σταματήστε, και ανοίξτε το τέλμα για να πλύνετε έξω τη χρυσή συμπύκνωση.
Ο χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής είναι χρήσιμος στη χρυσή αποκατάσταση σε όλες τις σειρές του μεγέθους μορίων. Είναι πιό ιδιαίτερα χρήσιμο για το λεπτό χρυσό που χάνεται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των συμπυκνωτών βαρύτητας. Η εφαρμογή έχει δείξει ότι η αποκατάσταση του χρυσού μπορεί να είναι πολύ υψηλή, τόσο όσο και 99% και την αναλογία συγκέντρωσης είναι μέχρι 1.000 φορές. Στην αποκατάσταση του φυσικού χρυσού στο μετάλλευμα κοιτασμάτων που έχει ένα μέγεθος μορίων 0.074mm, ο χρυσός που ανακτάται είναι για 98%, για την αποκατάσταση του χρυσού στο μέγεθος μορίων 0.004mm, είναι μέχρι 97%.

Ο χρυσός φυγοκεντρικός χρυσός μεταλλεύματος χαλκού υποβάλλει τη μηχανή διαχωριστών σε φυγοκέντρωση 2

Εικόνες προϊόντων

(1) ο χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής έχει μια υψηλή αποκατάσταση και μια υψηλή συγκεντρωμένος αναλογία. (2) σχέδιο κεντρικής απαλλαγής που επιτρέπει γρήγορα και εξασφαλίζει την αφαίρεση συμπύκνωσης. (3) φιλικός προς το περιβάλλον (ανάγκες καμία αντιδραστήριο ή χημική πρόσθετη ουσία). (4) χαμηλή ενέργεια, μικρή κατανάλωση νερού. (5) ανθεκτικά μέρη ένδυσης με την εύκολη συντήρηση. (6) γρήγορες αποδόσεις της επένδυσης, συνήθως λιγότερο από 6 μήνες.
Ο χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής που χρησιμοποιείται σε σχέση με με τη δομένος υδατόπτωση, το χρυσό πίνακα δονητών, τις χρυσές εγκαταστάσεις πλυσίματος και άλλο χρυσό εξοπλισμό εξαγωγής για να αυξήσει το λεπτό χρυσό ποσοστό αποκατάστασης.

 

Ο χρυσός φυγοκεντρικός χρυσός μεταλλεύματος χαλκού υποβάλλει τη μηχανή διαχωριστών σε φυγοκέντρωση 3

 

Εργασιακός χώρος πελατών

Η φυγόκεντρος λειτουργεί συνήθως μαζί με τους χρυσούς μύλους άλεσης όπως το μύλο σφαιρών, τον υγρό παν μύλο ή το chillean μύλο που ταΐζονται με το χρυσό πηλό μεταλλεύματος και να επιλέξουν τον ελεύθερο χρυσό ή μεγάλο χρυσό μεγέθους, η παραμονή χρυσή θα απαλλαχθεί και πηγαίνει στον πίνακα τινάγματος ή το χρυσό φράχτη έτσι ώστε ο παρακολουθώντας χρυσός μπορεί να ξαναδιαλεχτεί.

 

Ο χρυσός φυγοκεντρικός χρυσός μεταλλεύματος χαλκού υποβάλλει τη μηχανή διαχωριστών σε φυγοκέντρωση 4

 

Προδιαγραφές

Πρότυπο Ικανότητα
(t/h)
Δύναμη
(KW)
Μέγεθος τροφών
(χιλ.)
Πυκνότητα πηλού
(%)
Ποσότητα νερού σπασμωδικής κίνησης
(kg/min)
Ικανότητα συμπυκνώσεων
(kg/time)
Ταχύτητα περιστροφής κώνων
(r/min)
Νερό πίεσης που απαιτείται
(MPA)
Βάρος
(τ)
Stl-30 3-5 3 0-4 0-50 6-8 10-20 600 0,05 0,5
Stl-60 15-30 7.5 0-5 0-50 15-30 30-40 460 0,16 1.3
Stl-80 40-60 11 0-6 0-50 25-35 60-70 400 0,18 1.8
Stl-100 80-100 18.5 0-6 0-50 50-70 70-80 360 0,2 2.8

Συσκευασία και παράδοση

Μπορούμε να προσφέρουμε τους διάφορους τρόπους της συσκευασίας, χωρίς σκόνη ξύλινες περιπτώσεις, περιπτώσεις πιάτων χάλυβα, ή ως αίτημα των πελατών. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, ο εξοπλισμός θα φορτωθεί στα εμπορευματοκιβώτια στο εργοστάσιο. οι εργαζόμενοί μας σιγουρεύονται ότι όλος ο εξοπλισμός είναι σταθερός και σταθερός πριν από στενό την πόρτα του εμπορευματοκιβωτίου, δεν θα υπάρξει καμία ζημία κατά τη διάρκεια του transporation και της αποστολής. Μετά από τις εικόνες είναι χαρακτηριστική συσκευασία, ενίσχυση στο εμπορευματοκιβώτιο, και παράδοση από μας.

Ο χρυσός φυγοκεντρικός χρυσός μεταλλεύματος χαλκού υποβάλλει τη μηχανή διαχωριστών σε φυγοκέντρωση 5

Ο χρυσός φυγοκεντρικός χρυσός μεταλλεύματος χαλκού υποβάλλει τη μηχανή διαχωριστών σε φυγοκέντρωση 6

Ο χρυσός φυγοκεντρικός χρυσός μεταλλεύματος χαλκού υποβάλλει τη μηχανή διαχωριστών σε φυγοκέντρωση 7