• Σημάδι Joe
    Τέλειος πωλητής, άριστο προϊόν, θαυμάσια τιμή, και απλή ναυτιλία. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιό ευχαριστημένοι από Henan ανερχόμαστε τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό κοβάλτιο Ltd - η επικοινωνία ήταν άριστη σ' όλο, τόσο εύκολο να έρθει σε επαφή με και αποκρίθηκε πάντα εξαιρετικά γρήγορα. Σίγουρα αναμένοντας με ενδιαφέρον τις μελλοντικές διαταγές με αυτήν την επιχείρηση.
  • Θυμηθείτε Akido
    Αγοράζω δύο 1600 υγρών παν 2 σαγονιών θραυστήρες μύλων και από Ascend την επιχείρηση μηχανημάτων, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή και ο Wilson είναι πολύ χρήσιμος στην ενίσχυση με όλη η techinical υποστήριξη. Έχουμε παραγάγει περισσότερο από το χρυσό 300KG. Θα συνεχίσει την εργασία με τους και θα συμβαδίσει με αυτήν την επιχείρηση!
  • Jose Anthony
    Ανελάτε την επιχείρηση με παρείχε καλή υπηρεσία μεταπώλησης μετά από να αγοράσει τις χρυσές εγκαταστάσεις σαλτσών μεταλλεύματός τους, που είναι σημαντικές σε με, θα θεωρήσουν για να αγοραστούν οι δεύτερες εγκαταστάσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Wilson Shi
Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18221130967
WhatsApp : +8618221130967

Φορητές Trommel μεταλλοφόρων κοιτασμάτων χρυσές εγκαταστάσεις πλύσης οθόνης

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα Ascend
Πιστοποίηση CE/ISSO9001
Αριθμό μοντέλου GST20 GST40 GST50
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Τιμή USD 3500-30000 Per set
Συσκευασία λεπτομέρειες Απόδειξη νερού και σκουριάς στο ξύλινο κιβώτιο ή cotainer
Χρόνος παράδοσης 7-10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 10 σύνολο το μήνα
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων χρυσές εγκαταστάσεις πλύσης Λέξη κλειδί χρυσή trommel οθόνη
Τύπος χρυσό εργοστάσιο επεξεργασίας Ποσοστό αποκατάστασης 90-98%
Ικανότητα 10 έως 100 τόνος ανά ώρα Μηχανή 10 σε 75KW
Εξουσιοδότηση 1 έτος Βάρος Σύμφωνα με το διαφορετικό πρότυπο
Χρώμα Απαιτήσεις πελατών
Υψηλό φως

χρυσές εγκαταστάσεις πλυσίματος μεταλλοφόρων κοιτασμάτων

,

98% χρυσό εργοστάσιο επεξεργασίας

,

90% Trommel εγκαταστάσεις πλύσης οθόνης

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

 
Φορητές Trommel μεταλλοφόρων κοιτασμάτων χρυσές εγκαταστάσεις πλύσης οθόνης 0

     Φορητές χρυσές trommel εγκαταστάσεις πλυσίματος οθόνης

Οι μικρές και φορητές χρυσές εγκαταστάσεις πλυσίματος με trommel, πλήρως εξατομικεύσιμος & κινητός. Εξοπλισμένος με το κιβώτιο φραχτών, το χρυσό φυγοκεντρικό συμπυκνωτή, τον πίνακα δονητών, χρυσό trommel, το πλυντήριο άμμου, τους δομένος τροφοδότες, τη δομένος οθόνη, τις αντλίες, και το φορητό εξοπλισμό μεταλλείας ομοίων σύμφωνα με τους διαφορετικούς όρους.
Ικανότητα】 εξατομικεύσιμο 1-300TPH
【Στεριά εφαρμογής】, beachside, ρεύμα, εξόρυξη χρυσού ποταμών, κ.λπ.
【Σχέδιο ροής διαδικασίας μεταλλείας υπηρεσιών】, γρήγορες επιλογή μηχανών και αναφορά, επιτόπια εγκατάσταση, εξουσιοδότηση ενός έτους.

 

Μικρή και μεγάλη trommel μεταλλεύματος άμμου μεταλλοφόρων κοιτασμάτων ποταμών ικανότητας αλλούβια χρυσή μηχανή επεξεργασίας εγκαταστάσεων πλύσης

Η περιγραφή】 οι φορητές χρυσές εγκαταστάσεις πλυσίματος ενσωματώνει τη μεταλλεία μεταλλεύματος και η χρυσή ορυκτή λειτουργία επεξεργασίας, περιλαμβάνει το σύστημα ανασκαφής, τον ορυκτό εξοπλισμό επεξεργασίας, το σύστημα παροχής νερού, το σύστημα επεξεργασίας εντοιχιζόμενων τμημάτων, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, κ.λπ.
Ο τύπος】 η διαμόρφωση των κινητών χρυσών εγκαταστάσεων πλυσίματος ποικίλλει με τη φύση μεταλλεύματος, την ικανότητα επεξεργασίας, το περιβάλλον περιοχών, και άλλους παράγοντες.
— χρυσή κατάθεση σκληρής ροκ, αλλούβια χρυσή (χρυσός μεταλλοφόρων κοιτασμάτων) απόθεση
— χρυσός χρυσού μεταλλοφόρων κοιτασμάτων στεριών, χρυσού ποταμών (χρυσό κουκκιστήρι ανάγκης), κοιτών του ποταμού & beachside
— περιέχει τον κολλώδη άργιλο, λάσπη, χρυσές trommel εγκαταστάσεις πλυσίματος που εξοπλίζονται με trommel τον τρίφτη, πλυντήριο άμμου
Η χρησιμοποίηση του εκσακαφέα και του εκσκαφέα συσσωρεύει τα χρυσός-φέροντα αμμοχάλικα κοντά στις εγκαταστάσεις πλυσίματος εξόρυξης χρυσού, τροφοδοτεί τα αμμοχάλικα τις εγκαταστάσεις πλυσίματος από την ταΐζοντας χοάνη (τοποθετήστε μια δομένος οθόνη σε αρχικό ταξινομεί τα χρυσός-φέροντα αμμοχάλικα), οι υπεργέθεις υλικές φωτογραφικές διαφάνειες έξω, και το undersize υλικό αναμιγνύεται με τη ροή του νερού μέσω των χρυσών μηχανών συμπυκνωτών όπως το χρυσό φυγοκεντρικό συμπυκνωτή, ο φορητός πίνακας δονητών, φορητό κιβώτιο φραχτών, εντοιχιζόμενα τμήματα απαλλάσσεται συνήθως.

Φορητές Trommel μεταλλοφόρων κοιτασμάτων χρυσές εγκαταστάσεις πλύσης οθόνης 2

Περιγραφή των χρυσών εγκαταστάσεων πλύσης μεταλλοφόρων κοιτασμάτων.

Μετά από να τελειώσει το installtion ολόκληρων των εγκαταστάσεων. Συνήθως χρησιμοποιήστε τον εκσκαφέα ή payloader για να τροφοδοτήσετε την άμμο ποταμών τη χοάνη, κατόπιν η άμμος πηγαίνει στη trommel οθόνη. Όταν η περιστροφική trommel οθόνη περιστρέφεται, η μεγάλη άμμος μεγέθους περισσότερο από 8mm θα καλυφθεί έξω, τα μικρά μεγέθη λιγότερο από 8mm θα πάνε στο χρυσό φυγοκεντρικό συμπυκνωτή ή το δομένος χρυσό φράχτη (συνήθως συστήνουμε το συμπυκνωτή, δεδομένου ότι μπορεί να επιτύχει το υψηλό ποσοστό αποκατάστασης για τα διαφορετικά χρυσά μεγέθη μορίων από το πλέγμα 40 στο πλέγμα 200). Μετά από το συμπυκνωτή είναι χρυσός φράχτης με το χρυσό κάλυμμα, το οποίο χρησιμοποιείται για να ανακτήσει την παραμονή χρυσή στο συμπυκνωτή.

Φορητές Trommel μεταλλοφόρων κοιτασμάτων χρυσές εγκαταστάσεις πλύσης οθόνης 3

Εικόνες προϊόντων

Φορητές Trommel μεταλλοφόρων κοιτασμάτων χρυσές εγκαταστάσεις πλύσης οθόνης 4Φορητές Trommel μεταλλοφόρων κοιτασμάτων χρυσές εγκαταστάσεις πλύσης οθόνης 5

Πλεονεκτήματα του χρυσού trommel εξοπλισμού:

1.It είναι μια ιδιαίτερα οικονομικά βιώσιμη επιλογή επαρκώς κατάλληλη για τη μικρή έως μεγάλη επεξεργασία όγκου των υλικών.

2.The η οθόνη χαρακτηρίζει τα διάφορα φίλτρα για τα διαφορετικά βαρέων καθηκόντων τύμπανα που εξασφαλίζουν πλήρη χωρισμό των λεπτών υλικών.

3.The το σχέδιο έχει ένα τέλος - ευελιξία χρηστών που επιτρέπει τις αντικαταστάσεις οθόνης ανάλογα με τα μεγέθη πλέγματος

4.Multiple στρώματα της οθόνης για να ενισχύσει τη διαδικασία κοσκινίσματος.

5.It χαρακτηρίζει τα μεταβλητά πιάτα οθόνης έτσι ώστε τα φθαρμένα μέρη μπορούν να αντικατασταθούν.

6. Trommel η οθόνη έχει την υψηλή αποδοτικότητα και μια μεγάλη ικανότητα για τους διαφορετικούς όγκους των υλικών

7.The η οθόνη σχεδιάζεται μεμονωμένα για να διευκολύνει τις υψηλότερες ικανότητες, να παρέχει τη μακρύτερη ζωή οθόνης και να αποφύγει την υλική απόφραξη.

 

Η trommel οθόνη είναι εξοπλισμένη με το σωλήνα ψεκασμού νερού μέσα στο τύμπανο, με την ταΐζοντας χοάνη, υδραντλία, γεννήτρια diesel, ect

 

Προδιαγραφή

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΩΝ
Πρότυπο GTS20 GTS50 MGT100 MGT200
Παράμετροι  
Μέγεθος το /mm 6000x1600x2499 7000*2000*3000 8300*2400*4700 9800*3000*5175
Ικανότητα 20-40 50-80 tph 100-150 tph 200-300 tph
Δύναμη 20 30 KW 50KW 80KW
Trommel οθόνη το /mm 1000x2000 φ1200*3000 φ1500*3500 φ1800*4000
Κιβώτιο φραχτών 2 σύνολο 2 σύνολα 3 σύνολα 4 σύνολα
Παροχή νερού το /m ³ 80m ³ 120 μ ³ 240 μ ³ 370 μ ³
Ποσοστό αποκατάστασης 95% 98% 98% 98%

Χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής

Ο χρυσός φυγοκεντρικός συμπυκνωτής πρόκειται να χρησιμοποιήσει τη φυγοκεντρική δύναμη βαρύτητας για να συλλέξει τη χρυσή συμπύκνωση στην άμμο ποταμών ή το χώμα, αυτό είναι κατάλληλο να συλλέξει το χρυσό μέγεθος πλέγματος από το πλέγμα 200 σε 40 παγιδεύει, τα μόρια ποσοστού αποκατάστασης χρυσά δωρεάν μπορούν να φθάσουν σε υψηλό σε 90%, είναι ένας τέλειος συνεργάτης που συνεργάζεται με τις χρυσές trommel εγκαταστάσεις οθόνης.

 

Φορητές Trommel μεταλλοφόρων κοιτασμάτων χρυσές εγκαταστάσεις πλύσης οθόνης 6

Χρυσός φράχτης με το κάλυμμα

Φορητές Trommel μεταλλοφόρων κοιτασμάτων χρυσές εγκαταστάσεις πλύσης οθόνης 7

Τινάζοντας πίνακας

Μετά από συλλέξτε το χρυσό fromo συμπύκνωσης ο φυγοκεντρικός συμπυκνωτής και το χρυσό κάλυμμα φραχτών, ο πιό κοινός τρόπος το τίθεται έπειτα στον πίνακα τινάγματος για να βελτιώσει περαιτέρω το χρυσό βαθμό.

Φορητές Trommel μεταλλοφόρων κοιτασμάτων χρυσές εγκαταστάσεις πλύσης οθόνης 8

Βαρέλι συγχώνευσης υδραργύρου ή μικρό εκατομμύριο σφαιρών.

Η χρυσή συμπύκνωση μεταλλεύματος που συλλέγεται από τον πίνακα τινάγματος θα τεθεί στο μικρό μύλο σφαιρών, ή καλούμε το itmercury βαρέλι συγχώνευσης. Κατόπιν μπορεί να αναμίξει με τον υδράργυρο και να διαμορφώσει το μίγμα χρυσού και υδραργύρου.

Φορητές Trommel μεταλλοφόρων κοιτασμάτων χρυσές εγκαταστάσεις πλύσης οθόνης 9

Ηλεκτρικός χρυσός λειώνοντας φούρνος

Μετά από πάρτε το μίγμα χρυσού και υδραργύρου, μπορείτε να το βάλετε στο elctric χρυσό λειώνοντας φούρνο και να το θερμάνετε, κατόπιν μπορείτε να πάρετε τον καθαρό χρυσό φραγμό.

Φορητές Trommel μεταλλοφόρων κοιτασμάτων χρυσές εγκαταστάσεις πλύσης οθόνης 10