Μέθοδος λειτουργίας μηχανών επίπλευσης και διαδικασία λειτουργίας

December 31, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μέθοδος λειτουργίας μηχανών επίπλευσης και διαδικασία λειτουργίας

Η δοκιμαστική λειτουργία της μηχανής επίπλευσης πρέπει να καλύψει τις ακόλουθες απαιτήσεις: τη δεξαμενή γεμίζουν με το καθαρό νερό, και η συνεχής λειτουργία είναι περισσότερο από δύο ώρες, και η περιστροφή είναι εύκαμπτη χωρίς μπλοκάρισμα η θερμοκρασία του κυλώντας ρουλεμάν δεν πρέπει να υπερβεί 80 βαθμούς Κελσίου η ζώνη δεν πρέπει να ροκανιστεί ή να γλιστρηθεί η αλυσίδα δεν πρέπει να ροκανιστεί. Και ανώμαλος θόρυβος. Δεν πρέπει να υπάρξει κανένας ανώμαλοι θόρυβος και δόνηση κατά τη διάρκεια της περιστροφής εργαλείων όλοι οι σύνδεσμοι και οι συνδέσεις δεν πρέπει να είναι χαλαροί. Πρίν συνεχίζει με τη λειτουργία της μηχανής επίπλευσης, μια δοκιμαστική λειτουργία πρέπει να πραγματοποιηθεί πρώτα, και οι ανωτέρω κανονισμοί πρέπει να ελεγχθούν ένα προς ένα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μέθοδος λειτουργίας μηχανών επίπλευσης και διαδικασία λειτουργίας  0

Η διαδικασία λειτουργίας της μηχανής επίπλευσης είναι η ακόλουθη:
1. Ο εξοπλισμός πρέπει να επιθεωρηθεί λεπτομερώς πρίν οδηγεί. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της διαδικασίας παραγωγής, του ελέγχου εάν οι όροι κλεισίματος των πυλών σωληνώσεων είναι σωστοί, εάν οι υδροσωλήνες και οι σωλήνες πηλού είναι ανεμπόδιστοι, ο μειωτής, της δεξαμενής καυσίμων, και της ποσότητας πετρελαίου κάθε μέρους πρέπει να είναι ικανοποιητικός, και η ποιότητα πετρελαίου αυτό πρέπει να είναι υψηλή, η πορεία πετρελαίου είναι ανεμπόδιστη, και η μεταλλουργική ξύστρα αφρού είναι καλή. Σύμφωνα με τη φύση του μεταλλεύματος, κάνετε τις λογικές προετοιμασίες για την προσθήκη του πράκτορα, και γυρίστε έπειτα το αυτοκίνητο ένα προς ένα. ορυχείο.

2. Αφότου τρέχει κανονικά η κίνηση, δώστε προσοχή στη διατήρηση της σταθερότητας της επιφάνειας πηλού, ελέγχοντας κατάλληλα το ποσό ξυσίματος αφρού για να εξασφαλίσει αποτελεσματικό ξύσιμο αφρού, να δώσει προσοχή στην παρεμπόδιση της παρεμπόδισης της σωλήνωσης πηλού, την παρεμπόδιση του στρώματος αφρού από το αναποδογύρισμα και το τρέξιμο της γούρνας, και να ελέγξει τη λειτουργία του εξοπλισμού συχνά. όρος. Αφότου τελειώνει η λειτουργία, πρόκειται να σταματήσει. Κατά τη διάρκεια της κανονικής στάσης, η μηχανή επίπλευσης πρέπει να κρατηθεί εκφορτωμένη. Προκειμένου να αποφευχθεί η απόφραξη του σωλήνα ορυχείων, ανοίξτε αρχικά το σωλήνα καθαρού νερού για να στραγγίξετε τον πηλό, και έπειτα τη στάση. Εάν υπάρχει μια ξαφνική στάση ατυχήματος, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να απαλλαχθεί ο πηλός σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά ο αντίκτυπος του ατυχήματος είναι πιό μακροχρόνιος, και ο πηλός στη δεξαμενή πρέπει να απαλλαχθεί.

Οι φίλοι πρέπει αυστηρά να τηρήσουν τις σχετικές προφυλάξεις για τη λειτουργία της μηχανής επίπλευσης κατά τη διάρκεια της πραγματικής λειτουργίας. Όχι μόνο θα έπρεπε η απόκλιση να ελαχιστοποιηθούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκαταστάσεων, αλλά και η συνεχής και αυστηρή επιθεώρηση πριν από, κατά τη διάρκεια και μετά από τη λειτουργία, η σωστή μηχανή επίπλευσης η λειτουργία μπορεί να μειώσει την ένδυση της μηχανής, να παρατείνει τη ζωή, και να βελτιώσει επίσης την αποδοτικότητα παραγωγής.